Follow Up: Nieuwe Nobelaer – Hoofd Marketing & Communicatie

Na haar studie vrijetijdsmanagement ging Colinda Vergouwen als marketingcoördinator bij theaterproductie bedrijf V&V Entertainment aan de slag. Na drie jaar maakte ze een overstap naar Chassé Theater in Breda als marketeer. Sinds april 2017 werkt ze bij cultuurcentrum Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur als hoofd Marketing & Communicatie. De combinatie van theater en marketing is de rode draad in haar leven. 

Ik krijg vaak de vraag waarom ik een groot theater als Chassé verlaat voor het aanzienlijk kleinere Nieuwe Nobelaer. Dat het geen theater is maar een cultuurcentrum, maakt het voor mij interessant. Het huisvest naast het theater ook een bibliotheek, poppodium en kunsteducatie. In Etten-Leur heeft het cultuurcentrum een maatschappelijke functie. Daardoor is het laagdrempelig en bekend bij alle bewoners. De verschillende disciplines vragen van mij verdieping in al deze doelgroepen. Met de overstap naar Nieuwe Nobelaer had ik de kans om mijn horizon te verbreden.

Als marketingteam houden we ons bezig met het hele cultuurcentrum. Naast het aansturen van dit team ben ik verantwoordelijk voor podiumprogrammering. In mijn hoofd heb ik een duidelijk beeld over hoe een theaterbezoeker eruit ziet en hoe deze het beste te benaderen. Er komen hier hele verschillende doelgroepen waar ik me goed in moet verdiepen. Dit kost tijd om een goed beeld van al deze groepen te krijgen. Ik wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met Nieuwe Nobelaer. Door een divers aanbod te bieden, maar ook door drempels te verlagen.

Verder heb ik bij aanvang van mijn functie de afdeling opnieuw ingericht en gekeken of de functies onderling goed in elkaar zitten. Het is goed om alles wat je doet na enige tijd tegen het licht houden en vragen of het anders, efficiënter of beter kan.

Dit interview verscheen eerder op Cultuurmarketing. Benieuwd wat Colinda Vergouwen nog meer over haar nieuwe functie weet te vertellen? Lees het volledige interview hier.

In de rubriek Follow Up geven we gezicht en vervolg aan vacatures waarvoor via onze site is geworven. Heb jij ook een nieuwe baan gevonden via Culturele vacatures en vind je het leuk om mee te doen? Mail naar follow-up@culturele-vacatures.nl! Meer info? Klik hier.

In januari 2017 is voor deze functie geworven via Culturele vacatures.
Bron: Cultuurmarketing
Datum: 8 november 2017

, , , , , , , , , , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie