Over Follow Up

Elke week worden er tientallen nieuwe vacatures geplaatst op Culturele vacatures. Banen als Medewerker Cultuureducatie, Zakelijk Leider, Podiumtechnicus, Docent Dans – ze komen allemaal voorbij. Wie deze prachtige functies uiteindelijk gaan vervullen, blijft voor ons in principe onzichtbaar. En dat vinden we jammer! Daarom bieden we in de rubriek Follow Up mensen de ruimte om zichzelf voor te stellen en te vertellen over hun nieuwe baan.

Heb jij een nieuwe baan gevonden via Culturele vacatures en wil je ons over je nieuwe functie vertellen? Dat vinden wij ontzettend leuk! Hoe? Door middel van een kort telefonisch interview dat wij vervolgens uitwerken tot een artikel. Als je het artikel liever zelf schrijft is dat ook prima. We ontvangen ook graag een foto, om bij het artikel te plaatsen. Je kunt je aanvraag voor een interview of een tekst sturen naar follow-up@culturele-vacatures.nl. We horen graag van je!

Voor deze rubriek werken we ook samen met Cultuurmarketing door interviews uit de rubriek Movers & shakers door te plaatsen wanneer er voor die functie via onze site geworven is.

Voor een overzicht van de actuele interviews: klik hier.