Over Follow Up

Elke week worden er tientallen nieuwe vacatures geplaatst op Culturele vacatures. Banen als Medewerker Cultuureducatie, Zakelijk Leider, Podiumtechnicus, Docent Dans – ze komen allemaal voorbij. Wie deze prachtige functies uiteindelijk gaan vervullen, blijft voor ons in principe onzichtbaar. En dat vinden we jammer! Daarom bieden we in de rubriek Follow Up mensen de ruimte om zichzelf voor te stellen en te vertellen over hun nieuwe baan.

Heb jij via onze website een nieuwe baan gevonden? Ben je daar helemaal op je plek en zou je het leuk vinden om over je werk te vertellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Follow Up zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Zie jij het wel zitten om door één van onze redacteuren geïnterviewd te worden? Mail dan naar info@culturele-vacatures.nl en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Voor deze rubriek werken we ook samen met Cultuurmarketing door interviews uit de rubriek Movers & shakers door te plaatsen wanneer er voor die functie via onze site geworven is.

Voor een overzicht van de actuele interviews: klik hier.