Over ons

Dit blog is onderdeel van de vacaturewebsite Culturele vacatures, www.culturele-vacatures.nl.

Culturele vacatures is een vacaturesite waar werkgevers uit de kunst- en cultuursector vacatures en stages kunnen plaatsen. De site vormt de schakel tussen werkgevers en werkzoekenden in de culturele sector. We willen beiden graag zo goed mogelijk helpen om elkaar te vinden!

Met dat doel voor ogen hebben we ook een LinkedIn-groep opgezet. De groep vormt een professioneel netwerk en is een platform voor kennisdeling. Wij posten alle vacatures en stages die op deze site worden gepubliceerd ook in de LinkedIn-groep. Via de groep kunnen de leden ook elkaar op de hoogte houden van interessante evenementen, vragen aan elkaar stellen, discussies voeren en suggesties leveren.

Culturele vacatures wordt gemaakt door:
Jaconelle Stas-Schuffel (eigenaar): communicatie, beheer website, webredactie
Leonie Kerkhofs: administratie, officemanagement, webredactie
Nienke Piena: eindredactie Follow Up, advertentiebeheer, webredactie
Mireille de Putter: eindredactie blog, webredactie
Thijs van Beusekom: webredactie

De website Culturele vacatures is een initiatief van Jaconelle Stas-Schuffel.
Jaconelle heeft behalve de kunstacademie in Groningen de opleiding Vergelijkende Kunstwetenschap: Woord en Beeld aan de Vrije Universiteit in Amsterdam gevolgd. Daarna is zij als aio verbonden geweest aan de opleiding Nederlands van de VU. In 1997 heeft ze haar eigen bedrijf opgezet, Alpha Webdesign. Ze heeft o.a. gewerkt voor Museum Boijmans Van Beuningen, de Museumvereniging, Museumgroep Leiden, Stichting De Negentiende Eeuw en Stichting Perdu. Mede daardoor is zij goed bekend in de culturele wereld.

Twitter | Facebook | LinkedIn groep | LinkedIn bedrijfspagina